Оборудване от неръждаема стомана, облицовано със стъкло

Оборудването, облицовано със стъкло от Тайджи, е изработено от неръждаема стомана 304 или 316L и е облицована с високото ни стъкло. Той може отлично да предпази средата от замърсяване с железен йон.

Detailed description

Оборудване от неръждаема стомана, облицовано със стъкло
Оборудването, облицовано със стъкло от Тайджи, е изработено от неръждаема стомана 304 или 316L и е облицована с високото ни стъкло. Той може отлично да предпази средата от замърсяване с железен йон. Проектиран и изграден съгласно международно признатите стандарти за GMP, стоманеният реактор, облицован със стъкло, може да отговаря на по-високи изисквания за безопасност на оператора и качество на продукта.


Продуктова галерия

image001(001).jpg

image002(001).jpg

Сплитният фланец и скобите, използвани върху стъклопластовата неръждаема стомана, са направени от неръждаема стомана. Въз основа на желанието на клиента можем да извършваме топлоизолация на външната повърхност на стоманената технология.

Ние сме една от водещите производители и доставчици на оборудване от неръждаема стомана, обръщайки голямо внимание на качеството. Ако се интересувате от нашите продукти, произведени в Китай, добре дошли да се свържете с нашата фабрика за повече информация. Ние ще Ви предложим най-доброто обслужване и конкурентна цена.

Hot Tags: Стъкло-облицована неръждаема стомана оборудване, Китай, производители, фабрика, направени в Китай
Свързани продукти
Feedback