Уплътнение на плик PTFE

Високото качество на уплътнението е съставено от несъдържащо азбест гофрирана неръждаема стомана и PTFE обвивка. Подходящ е за стъклопластова стоманена апаратура с номинално налягане най-много 1Mpa и работна температура от -20 ℃ до 200 ℃.

Detailed description

Уплътнения за пликове от PTFE за оборудване, облицовано със стъкло
Високото качество на уплътнението е съставено от несъдържащо азбест гофрирана неръждаема стомана и PTFE обвивка. Подходящ е за стъклопластова стоманена апаратура с номинално налягане най-много 1Mpa и работна температура от -20 ℃ до 200 ℃. С неръждаема стоманена велпапе, PTFE уплътнението на плика осигурява отлична еластичност и запечатващо действие при употреба. В допълнение към механичната здравина на уплътнителния материал, индустриалното уплътнение се характеризира с ниско триене и химична стабилност на PTFE.


Продуктова галерия

image001(001).jpg

Уплътнение на плик PTFE

image002(001).jpg

Уплътнения за пликове от PTFE


Ние сме една от водещите производители и доставчици на пликове за пликове, като обръщаме голямо внимание на качеството. Ако се интересувате от нашите продукти, произведени в Китай, добре дошли да се свържете с нашата фабрика за повече информация. Ние ще Ви предложим най-доброто обслужване и конкурентна цена.

Hot Tags: PTFE плик печат, Китай, производители, фабрика, направени в Китай
Свързани продукти
Feedback