Корпус на манипулатора (за реактор, облицован със стъкло)

Тук ще откриете нашите висококачествени покривни решения, предназначени за стъклопластови реактори. Те осигуряват безопасна работа и лекота на отваряне и почистване.

Detailed description

Кожух на капака за стъклопакетния реактор
Като водещ доставчик на части от стъклопласт и технологично оборудване Taiji предлага широка гама от аксесоари за реактори, за да осигури безопасното задържане на опасни химикали в реактора и висока безопасност на оператора, както и подобрена ефективност на обработката и качество на продукта. Тук ще откриете нашите висококачествени покривни решения, предназначени за стъклопластови реактори. Те осигуряват безопасна работа и лекота на отваряне и почистване.


Продуктова галерия

image001(001).jpg

Капачка на маневра

image002(001).jpg

Кожух на коридора със стъкло със синтерово стъкло

image003(001).jpg

image004(001).jpg

1. Капак на маневра с предпазен пръстен и устройство за отваряне с пружина
Тази система за покриване на маневрите може лесно да бъде монтирана на върха на стъклопластовите реактори. Пружинното устройство позволява лесното отваряне и затваряне на капака. Защитният пръстен предпазва шасито от износване и повреда при хранене.


2. Капак на маневра с огледално стъкло
Стъклената облицовка на капака на реактора е подобрен продукт. По-подходящ е за реактора, използващ CIP почистваща система. Ние интегрираме стъклото за наблюдение в капака с помощта на високотемпературно синтероване. Това прави по-лесно почистването на стъклото за наблюдение. Капакът на кабината е по-удобен за отваряне поради устройство за бързо отваряне.


Ние сме една от водещите производители и доставчици на покрива на манастира (за стъклопластов реактор), обръщайки голямо внимание на качеството. Ако се интересувате от нашите продукти, произведени в Китай, добре дошли да се свържете с нашата фабрика за повече информация. Ние ще Ви предложим най-доброто обслужване и конкурентна цена.

Hot Tags: (За стъкло-облицован реактор), Китай, производители, фабрика, произведени в Китай
Свързани продукти
Feedback