Емайл с висока производителност

Известен също като стъкловиден емайл, има отлична устойчивост на корозия на киселинна и алкална среда, механичен удар и резки температурни колебания. Особено може да устои на корозията с всички органични и неорганични киселини, органични разтворители и слаба основа, с изключение на флуороводородната киселина и силната фосфорна киселина.

Detailed description

Висококачествен емайллак за стъклопакети
Емайлламът TJ09 за стъклена облицовка е независимо разработен от Taiji и има изключително високо представяне, достигнало международно високо ниво. Например индустриалният порцеланов емайл, познат още като стъкловиден емайл, е с отлична устойчивост на корозия на киселинна и алкална среда, механичен шок и резки температурни колебания. Особено може да устои на корозията с всички органични и неорганични киселини, органични разтворители и слаба основа, с изключение на флуороводородната киселина и силната фосфорна киселина.


Продуктова галерия

image001(001).jpg


image002(001).jpg


image003(001).jpgimage004(001).jpg


image005.jpg

ТАЙЖИ емайл възприема международния напреднал процес на синтероване на електрическа пещ и точно смесване на емайла, стриктно контролира всеки производствен процес и напълно гарантира качеството на емайла.
С помощта на най-съвременния процес на синтероване на електрическа пещ, с точно обединяване и строг контрол на процеса, качеството на емайловото стъкло на Taiji е напълно гарантирано.


Кривове на корозия

Графиките на кривата на корозията показват типичната корозивност на киселинната и алкалната среда. Тъй като степента на корозия е по-малка от 0,1 мм / година, това означава, че средата има много слаба корозия върху стъклената облицовка. Така че, се препоръчва. Когато степента на корозия е в рамките на 0.1 ~ 0.2mm / година, корозията не може да бъде пренебрегната. Трябва да се направи редовна проверка, за да се види доколко стъклената облицовка е била корозирала. Когато скоростта на корозия е повече от 0.2 мм / година, обаче, средата е сериозно корозивна за стъклената облицовка и по този начин не се препоръчва тук.


Ние сме един от водещите производители и доставчици на висококачествени емайли, като обръщаме голямо внимание на качеството. Ако се интересувате от нашите продукти, произведени в Китай, добре дошли да се свържете с нашата фабрика за повече информация. Ние ще Ви предложим най-доброто обслужване и конкурентна цена.

Hot Tags: Високо производителни емайл, Китай, производители, фабрика, направени в Китай
Свързани продукти
Feedback