Стъклен облицовъчен клапан

Промиващият вентил може да бъде снабден с накрайник от тантал, за да се осъществи измерване на температурата в реактора в реално време и по този начин да се избегне закъснението на температурата или грешката, причинена от използването на термодвойка.

Detailed description

Стъклен облицовъчен клапан
Общи облицовъчни клапани от стъкло
Вентилът с облицовка от стъкло е специално използван като вентила за долно промиване или долен изпускателен клапан за реактори, облицовани със стъкло. Тялото на вентила е изработено от чугун или стомана и вътрешната повърхност на корпуса на вентила и външната повърхност на сърцевината на вентила е облицована с висококачественото ни стъкло. Вентилната сърцевина се запечатва чрез компресиране на PTFE уплътнителния пръстен. Този вентилиран със стъкло разтоварващ вентил е категоризиран в два типа: Горнодвижещ се тип и Тип надолу-преместване.


Продуктова галерия

image001(001).jpg


image002(001).jpg


image003(001).jpg

Въздушен задействащ вентилатор с вградено стъкло


image004(001).jpg

Стъклопластов промивен вентил с уплътнителни клапи


image005(001).jpg

Общи облицовъчни клапани от стъкло

image006(001).jpg

Стъклени облицовки с уплътнителни клапи


Промиващият вентил може да бъде снабден с накрайник от тантал, за да се осъществи измерване на температурата в реактора в реално време и по този начин да се избегне закъснението на температурата или грешката, причинена от използването на термодвойка. Освен това, чрез смяна на устройството, задвижвано с въздух за клапанната сърцевина, можете дистанционно да контролирате разреждането на реактора.


Стъклени облицовки с уплътнителни клапи
Този промивен вентил с уплътнение на мембраната е алтернатива на промивния клапан с уплътняващо уплътнение. Осигурява надеждно уплътняване, лекота на почистване и възможност за изтегляне на по-високо работно налягане. Тялото на клапана се формова, като се използва метод на щамповане, който драстично подобрява здравината на материала. Работна температура: -19 ℃ -200 ℃; Работно налягане: 0.6Mpa-1.6Mpa.


Ние сме една от водещите производители и доставчици на облицовъчни клапи, облицовани със стъкло, като обръщаме голямо внимание на качеството. Ако се интересувате от нашите продукти, произведени в Китай, добре дошли да се свържете с нашата фабрика за повече информация. Ние ще Ви предложим най-доброто обслужване и конкурентна цена.

Hot Tags: Стъклен облицовъчен клапан, Китай, производители, фабрика, произведени в Китай
Свързани продукти
Feedback